Træning af Dyr

AniZoMa.com © 2006 - 2018 • All rights reserved

A

n

i

Z

o

o

M

A

Træning af Dyr

 Ved at arrangere en workshop eller et kursus på din virksomhed giver du dine medarbejdere de bedste muligheder for at lære kunsten om træning af dyr, både teoretisk og i praksis.

 Vi anvender bara positive træningsmetoder. Positive træningsmetoder medfører at dyrene altid forsøger at prestere deres bedste samtidig med at dyrene selv er aktive i indlæringsprocessen.  

 Vores filosofi og træning af dyr involverer også formidling til omverdenen omkring dyrenes naturlige adfærd. At træne dyr til at gøre hvad de gør best - og født til at gøre - er en del af at involvere publikum i dyrenes behov, narturlige levevis og levesteder.

 Træning er, ligesom berigelse, en del af et en sundt dyrevelfærdsprogram. Der kan være forskellige årsager og behov omkring at en virksomhed vælger at træne sine dyr, eksempelvis:

underlettelse af den daglige pasning og pleje

 

berigelse af dyrets naturlige adfærd

 

veterinære årsager

 

sikkerhedsmæssige årsager

 

formidling

 

forskning

 Vi designer workshops og kurser efter din virksomheds ønske og behov. Vi hjælper din virksomhed med at få træningen implementeret som en naturlig og positiv del i hverdagen, sætter op mål og træningsplaner samt involverer og integrerer personalet i hele processen omkring træningen, såsom:

mål

 

træningsplaner

 

metoder og teknikker

 

journalføring

 

evaluering

 

ændringer i planen, hvordan kommer vi videre?

 

kommunikation

 

hans on, hands off, pc træning

 

hvad er en god træner?

AniZooMa

Karina M. Nielsen. Træning af rød ræv.

 Ind imellem kan en praktisk og hurtigere løsning på en model være at vi starter dyrene op i træningen. D.v.s. at vi træner dyrene det første stykke tid, personalet integreres i træningen løbende, for til sidst helt at overtage efter undervejs at have deltaget i et træningskursus.

 Kontakt os for et uforpligtende tilbud og om mulige løsningsmodeller for hvad vi kan gøre for din virksomhed eller institution og jeres medarbejdere.  

                    AniZooMaSödervångsgatan 2C l  268 34 Svalöv l  Telefon: +46 (0) 760 284 251 l  kmn@anizooma.com

 

 

 

 

 

 Animal- &

Zoo

Management